Despre noi

Suntem o firma de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, cu o echipa tanara, dinamica si orientata catre rezultate.

Membrii echipei noastre sunt experti contabili, membri ai CECCAR si CCF si economisti cu experienta.

Noi credem ca o afacere de succes este construita si mentinuta prin concentrarea asupra activitatilor care genereaza venituri.

 

Misiunea noastra este de a permite clientilor nostri sa se concentreze asupra acelor activitati profitabile, oferindu-le servicii profesionale de evidenta, urmarire si raportare financiar – contabila si fiscala pe care sa se sprijine deciziile lor.

Firma noastra dezvolta procese standardizate si proceduri care surprind esenta activitatii dvs si apoi, creeaza rapoarte personalizate pentru a oferi clientilor nostri datele de care au nevoie.

Tendinta actuala, la nivel mondial, pentru tot mai multi angajatori este sa externalizeze orice functie de afaceri care nu este direct legata de generarea de venituri.


Dar ce este exact externalizarea? 

Este un contract pe termen lung incheiat intre firma dvs si un furnizor de servicii externe specializate, acesta contribuind in mod direct la cresterea valorii pentru intreprinzatori prin reducerea costurilor functiilor adiacente.

Toate drepturile rezervate - 2011 - SC Administrativ Business SRL - Despre noi. Custom Footer text
Joomla Templates by Wordpress themes free